dimarts, 31 de maig del 2016

ESTÀ PASSANT

AXÍ ÉS LA FAMILIA QUE MAI ES TALLEN ELS CABELL

La Lynn Svetlecich Russel és una mare de 45 anys que té tres filles. Fins aquí tot normal. El més curiós de tot és que no es tallen mai els cabells, fet que els ha portat a guanyar nombrosos premis. A més, es passen el dia cuidant-se i tenint cura que aquests creixin sans i forts.







COSES QUE FEIEN ABANS ELS ADOLESCENTS PERO TÚ JA NO


Parlar pel telèfon fixe de casa durant hores: a vegades els adolescents havien de parlar amb els amics o parella tenint els pares per allà... I per això s’havia d’anar amb compte amb el que deies. Molts pares estaven farts de dir als seus fills adolescents que pengessin el telèfon d’una punyetera vegada perquè portaven hores parlant. ‘Ja veuràs la factura del telèfon!’.



Enviar notes o cartes: per comunicar-te amb la persona que t’agradava a través de missatges no hi havia cap altra manera.



Saber la programació de la televisió de memòria: abans no podies veure els capítols de sèries, pel·lícules o programes per Internet quan volguessis, havies de veure-ho a la tele i no hi havia una gran varietat de canals.



Gravar programes en cintes: si no podies veure alguna cosa a la televisió t’asseguraves gravar-ho en VHS.



Sexualitat: molts anaven perduts i eren més innocents. Ho aprenien a les revistes per adolescents, amb el que deien altres amics i si tenien sort a les classes de sexualitat de l’institut. No tenien accés a tota la informació que tenim ara.



Números de telèfon: els adolescents se sabien de memòria els telèfons dels seus millors amics i tenien una agenda on escrivien tots els seus contactes. Era imprescindible saber alguns números de familiars o amics de memòria per si algun dia havies de trucar des d’una cabina telefònica al carrer.



Fer els deures amb l’enciclopèdia: si tenies qualsevol dubte o havies de fer un treball ho consultaves a les enciclopèdies. Era molt important tenir una a casa.



Música: els amics es passaven els cassettes o cd’s per escoltar música nova. També eren experts en gravar les cançons quan sonaven a la ràdio. 


 REGALS QUE PODEU FER ALS PROFES PER FINAL DE CURS 


 Hem vist en els comentaris que alguns de vosaltres esteu pensant fer un regal de fi de curs al vostre tutor/a de part de tota la classe. Aquestes són algunes de les idees que podeu fer servir: 

 Llibre de dedicatòries: podeu fer un petit ‘llibre’ amb escrits o cartes de cadascú de la classe. Podeu donar-li les gràcies en general, recordar un moment concret en el qual us va ajudar, explicar les vostres pors i alegries... És un regal molt personal i que li encantarà llegir durant tota la seva vida.

 Foto de grup: un dia a classe us podeu fer una foto, imprimir-la a una copisteria o botiga de fotos i posar-la en un marc bonic.

 Ram de flors i dedicatòria: si no us poseu d’acord o no teniu temps per fer un regal sempre podeu optar pel clàssic ram amb una dedicatòria o bombons.

 Banda: podeu fer-li una banda especial amb un missatge a l’estil ‘La millor profe del curs 2015/16’.

 Caixa tematitzada: en una caixa podeu posar diferents elements de l’assignatura que faci aquest professor/a i que li farà il·lusió tenir.

 Caixa del bon professor: també podeu fer una caixa amb coses per ser un bon profe (ex: bolis verds per posar bones notes, pilota anti estrès, missatges motivadors...).

 Articles amb missatges: hi ha molts articles (tasses, bosses, llibretes...) que porten frases com ‘El millor professor del món’ i coses per l’estil.
 

MIRA'T L'ESQUENA, TENS AQUESTS DOS FORADETS? QUÈ VOLEN DIR?


Algunes noies, no totes, tenen el que es coneix com els "huecos de Venus" o "back dimples". Són aquells dos foradets petits que es marquen a la part inferior de l'esquena just damunt del cul.

Hi ha nois que ho troben molt atractiu. Però vaja, tampoc cal obsessionar-se per tenir-los i preocupar-se. Aquesta característica és totalment genètica i és provocada per un lligament de l'esquena que força aquesta forma.

Ara bé, si tens els "back dimples" marcats has de saber algunes coses. Sempre s'ha dit que les persones que els tenen, vol dir que gaudeixen d'una bona circulació i salut corporal. També es diu que com més marcats, més intensos són els orgasmes d'aquella persona encara que no hi hagi cap estudi científic que ho avali

 AQUESTES ADOLESCENTS ESTÀN CONDEMANADES A MORT I QUAN FACIN 18 ANYS LES MATERAN, PER QUÉ?


 Aquestes adolescentes estan empresonades fins el dia que facin 18 anys, llavors se les condemnarà a mort. Les mantenen amb vida per matar-les.

1. La Khatereh té 13 anys. El seu tiet va abusar sexualment d'ella i es va escapar de casa. Una setmana després, una colla de joves la van atacar en un parc i també la volien violar. Per defensar-se es va autolesionar amb un ganivet. La policia la va trobar inconscient al terra. Va acabar al centre de correcció de menors.

2. La Mahsa té 17 anys. Es va enamorar d'un noi i s'hi volia casar. Però el seu pare s'hi oposava. Un dia van tenir una forta discussió, el pare volia acabar amb la vida de la seva filla. Masha i la seva mare, amb un ganivet de cuina, el van matar, va ser l'única manera de no acabar elles mortes a mans del pare maltractador. Els germans han sol·licitat que se'ls apliqui la pena de mort o la llei del talió. 

3. Khatereh és una fugitiva de 13 anys. Després de ser atacada en un parc, va ser enviada perquè els metges la curessin. Després la van tancar en un centre de correcció.

4. La Sowand té 16 anys. Quan estava sola a casa, la policia va entrar amb un ordre de registre i van trobar 250 quilograms d'opi i 30 grams de cocaïna. Les drogues pertanyien al seu pare, però com que a casa només hi havia Sowgand, la van detenir a ella.

5. La Mahshid té 18 anys i en fa quatre que és a la presó. Està inculpada per matar el seu marit. Ja s'ha acostumat a estar tancada i espera el dia del veredicte.

6. La Shaqayeq té 15 anys. Va robar un cotxe a mà armada amb el seu promès, que va fugir quan va arribar la policia. Fa set mesos que està a la presó. Haurà de seguir-hi fins als 18 anys perquè el veredicte de pena de mort pugui dur-se a terme. La seva àvia l'ha vinguda a visita

7. Les noies internes poden tenir els seus nadons a la presó fins que tenen dos anys. Zahra es va casar als 14 anys, ara té 17 anys i dos fills. Està a la presó per haver robat mòbils.

AIXÍ ES LA DELINQUÜENT MÑES GUAPA DEL MÓN

Si fa un temps us vam parlar del delinqüent més guapo del món, avui us presentem la Sarah Seawright. Té 24 anys i ha estat detinguda per conducció imprudent.

La seva foto s'ha filtrat a les xarxes socials i s'ha tornat viral. S'ha de dir que la noia, encara que faci cara de bona nena, té antecedents per segrest, robatoris i agressions! Tot i així, milers d'usuaris li han declarat el seu amor.

No és la primera vegada que es fa viral la foto d'una delinqüent i es diu que és la més guapa del món. Al 2014 també va passar. En aquest cas era la Sephanie Boudoin.

QUINES CIUTATS DEL MÓN TENEN ELS NOIS MÉS GUAPOS

Lisboa, PortugalLISBOA, PORTUGAL
Madrid, EspanyaMADRID, ESPANYA

Estocolm, SuèciaESTOCOLM, SUÉCIA

Tel Aviv, IsraelISRAEL
Berlín, AlemanyaBERLÍN, ALEMANYA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada