dissabte, 16 d’abril del 2016

VIRALS

NOU REPTE VIRAL MOLT PERILLÓS QUE BUSCA L'EXTREMA PRIMESA 

Xina és l'epicentre de moltes de les modes virals que es difonen per totes les xarxes socials. 

Sovint són modes molt polèmiques, ja que poden provocar trastorns alimentaris en noies 

que vulguin ser molt primes i aconseguir aquests reptes virals inaccessibles i molt radicals.

L'última moda que ha nascut a Xina és la de mesurar-se els genolls amb un Iphone 6

 Per a fer-ho, primer has d'ajuntar els teus genolls i després posar l'Iphone 6 entre els 

genolls per veure si et sobresurten o no els genolls del mòbil.


Molts experts han declarat que és una manera molt absurda de mesurar el cos humà, ja que cada persona té una constitució diferent, i evidentment un Iphone 6 no està pensat per a coses com aquestes. D'altra banda, expliquen queés un repte molt perillós per a la salut, ja que indueix a buscar perdre molt pes. Així doncs, moltes noies poden acabar obsessionades amb el repte i patir problemes de trastorns alimentaris.





















dissabte, 2 d’abril del 2016

TENDÈNCIES

QUINES D'AQUESTES 3 TRENES T'AGRADA MÉS?

TRENA FRANCESA
 TRENA DE CORONA
TRENA PRINCESA


QUÉ ÈS LA NOVA MODA "Blanck Society" 

Tracta de tatuar tota la pell amb tinta negra sòlida i dibuixar contorns molt elegants al cos amb les parts del cos sense tatuar.
Us ensenyem algunes de les fotografies que el tatuador Chester Lee, molt conegut en el món dels tatuatges, ha penjat al seu Instagram!





UNA IAIA DE 90 ANYS POSA DE MODA UN DELS BANYADORS QUE MÉS ES PORTARÀ AQUEST ESTIU

               

                           

La Irene és australiana i té 90 anys. Cada estiu la seva família la recull a la residència d'avis on viu i marxen junts de vacances.

Des de sempre, a la Irene li ha agradat molt la moda. És per això que aquest any volia comprar-se un banyador nou. Estava cansada del que sempre fan servir la gent gran com ella. Així que va anar de compres.

Va entrar en una botiga de la marca Seafolly i va quedar captivada per un biquini vermell de dues peces amb "topos" blancs. Tenia un aire retro que li va agradar. El va comprar.

Les venedores li van demanar que els enviés una foto des del creuer on anava amb la seva família perquè volien compartir-la a Facebook.

Dit i fet. La Irene va demanar als seus néts que li fessin una foto amb el seu biquini nou i l'enviessin a les dependentes de la botiga on l'havia comprat.
                               

                                         

 8 MINI TATUATGES QUE ET POTS FER AL BRAÇ I NO CRIDEN GENS L'ATENCIÓ  

Gairebé tots ens hem plantejat fer-nos algun tattoo. El problema és que es fa molt difícil decidir què vols tatuar-te i a on. Perquè segurament no el vols que es vegi molt, busques una cosa discreta, amb gust…

Pels que necessiteu idees, us hem recollit uns quants mini tattoos que us podeu fer al braç i que no criden l’atenció. Què us semblen?

                           
                                                        


5 LOOKS PERFECTES PER NOIES QUE NO ELS I AGRADA ANAR AMB TALONS 

1. Vestida de negre, amb leggins i unes Converse blanques
                         


2. Samarreta de ratlles, pantalons amples i unes Adidas

                          

3. Vambes vermelles, texans trencats i camisa texana

                           

4. Faldilla camisa i vambes blanques

                           

5. Leggins, samarreta blanca i vambes


                        



5 INVENTS QUE POTS MILLORAR SI VOLS FER-TE RIC  

 El tovallons de bar: aquells que van a dins de la típica caixeta de plàstic o metall. El principal problema que tenen és que no compleixen bé la seva funció d'eixugar. Els tovallons de bar no eixuguen,  Són un desastre!
                                           

 Les anelles dels clauers: d'acord que quan posem una clau al clauer no volem perdre-la i ens interessa que quedi ben fixada, però no trobeu que costa molt posar les claus a dins de les anelles? Molta gent s'hi ha deixat les ungles i potser ja seria hora que algú inventés un sistema menys dolorós i complicat. 
                                      

 Les piles del comandament a distància: hi ha comandaments que tenen unes tapes per les bateries tan hermètiques, que semblen inventades per enginyers de la NASA; no hi ha qui les tregui! Ens posa dels nervis! Us ha passat alguna vegada? 
                                        
 Escombreta del vàter: Sembla mentida que en ple segle XXI encara haguem d'estar netejant les restes d'excrements de la tassa amb una escombreta rudimentària. Estem segurs que ho petaria algun sistema mecànic i automàtic d'autorentat! Ja es veu...
                                              
 Un sistema per ratllar verdures: els ratlladors tradicionals poden millorar-se molt, sobretot perquè quan arribes al tram final de ratlladura d'una peça, has de llençar-ne el cul si no vols quedar-te sense les puntes dels dits. I és clar, tirar-ne les restes no és el millor, tenint en compte que al món hi ha tanta gent que passa gana.
                                                   




PER QUÈ SIA NO ENSENYA MAI LA CARA?

                                  
                                   

La cantant i compositora australiana odia ensenyar la seva cara públicament, fins i tot quan assisteix a les principals gales de la música, en qualitat de nominada per les categories més importants. «Si sabéssiu tot allò que comporta ser una persona famosa, no voldríeu ser-ne mai», escrivia l'artista en un manifest publicat a la revista Billboard. En aquest escrit, Sia diu que mai es casarà amb la fama. «No he estat mai molt famosa, però he treballat amb un munt de famosos i no vull que em passi el que els he vist viure». Cal recordar que l'artista ha composat cançons per a RihannaFlo RidaBritney Spears o David Guetta.

Sia no vol que la gent la critiqui gratuïtament, que la jutgin per com vesteix o que es posin amb la seva vida privada. «Tinc la família que vull, aquella que acostuma a animar-me i m'estima per com sóc i no per qui sóc». Per aquest motiu la cantant de Cheap Thrills sempre porta perruques que li tapen la cara i rebutja aparicions públiques en què calgui mostrar-la. En una entrevista al programa The Ellen Show, Sia deia que gràcies al seu anonimat «puc anar a un centre comercial i comprar una mànega o si m'estic pixant a sobre, puc fer pipí al costat de la carretera; ningú m'estaria seguint amb una càmera intentant captar el moment.

                              

Ara bé, és veritat que, més d'una vegada, les càmeres han pogut captar la seva cara al descobert! 
                                 






FAMOSOS


QUANTS DINERS HAURIES DE PAGAR PERQUÈ ELS FAMOSOS SEGÜENTS CANTESSIN A CASA TEVA?


Britney Spears: (500.000 dòlars)  Coldplay: (750.000 dòlars) Shakira: (300.000 dòlars) Katy Perry: (500.000 dòlars)

 
Resultat d'imatges de britney spearsResultat d'imatges de shakira
Resultat d'imatges de katy perry
Resultat d'imatges de coldplay




AIXÍ EREN RIHANNA, BEYONCÉ  I SHAKIRA QUAN EREN ADOLESCENTS 

RIHANNA
SHAKIRA
BEYONCÉ

10 ANYS DE L'ESTRENA DE HANNAH MOTANA! AQUEST ÉS L'AVANS I EL DESPRÉS DELS ACTORS




LA CASA DE GIGI HAIDI


COM CANVIEN LES FAMOSES QUAN ES CANVIEN DE COLOR DE CABELL? 


 Jennifer LawrenceRecopilatori de famoses que han fet un canvi de look en algun moment de les seves carreres! La veritat és que els famosos sempre busquen innovar pel que fa a la seva imatge, i sovint ens sorprenen molt!

 


 Nicole Kidman
 

 Emma Stone
 

 Keira Knightley
 

 Scarlett Johansson
 


 Britney Spears
 


RISTO MEJIDE EXPLICAR PER PRIMERA VEGADA QUE VA PATIR BULLYING A L'ESCOLA...


Risto Mejide ha explicat per primera vegada en veu alta un dels secrets que més amagat tenia, va patir bullying quan anava a l'escola. El famós publicista va fer aquestes declaracions durant la conferència "La gestió del bullying en els centres educatius", una conferència sobre l'assetjament escolar organitzada per l'escola de negocis Esade, centre on Risto es va graduar.

Així doncs, va explicar com quan era petit els nois li feien "la vaca", un joc que consistia a agafar el nen més dèbil, obrir-li les cames i donar-li cops a l'entrecuix. També ha explicat que la persona que li va donar les forces per superar aquesta situació va ser la seva mare, la qual sempre li va donar tot el suport necessari per enfrontar les situacions de la vida.